Uw specialist in Hoorn

Heeft u lelijke bruine kringen in het plafond? Dan is de kans groot dat u last heeft van waterlekkage. Wat begint met een kleine lekkage plek, kan uitgroeien tot een groot probleem. Daarnaast is het zo dat de natte kringen in het plafond niet precies de plaats aanwijzen waar de lekkage zich daadwerkelijk bevindt. Schakel nooit zomaar een bedrijf in om het te verhelpen. Ons bedrijf in Hoorn heeft vakmensen in dienst die opgeleid zijn om uw waterlekkage problemen te verhelpen.

Voorkom waterlekkage

Om waterlekkage te voorkomen kunt u ervoor kiezen om eens in de zoveel tijd uw leidingen en riolering te laten inspecteren. Met deze inspectie zal u kosten besparen, maar heeft u ook geen last van verdere overlast. Daarnaast is het aan te raden om een gootsteenzeef te gebruiken voor in uw gootsteen en vette vloeistoffen niet door de wc te spoelen. U voorkomt zo verstoppingen in uw riolering of waterleidingen en daarmee dus ook waterlekkage.

Heeft u waterlekkage in Hoorn en wilt u er snel van af? Neem dan contact op met ons bedrijf in Hoorn. Wij zijn telefonisch, maar ook via een contactformulier bereikbaar. Onze vakmannen zijn u graag van dienst.